As vrea..

“As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste. As vrea sa iubesc pamantul, dar pamantul e rece si plin de intuneric. As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai. As vrea sa te iubesc pe tine, dar nu stiu daca ma iubesti. Si totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni, iar din tine am sa iubesc totul, pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire!”
“Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum intr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul….”
“Telefonul meu functioneaza cu dragoste. De cand te-am cunoscut, nu s-a oprit niciodata.”
“Ceea ce iti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati din suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc!”
“Alina-mi inima infiorata de gheata singuratatii cu surasul tau cald, potoleste haosul din mintea mea cu vocea ta feerica, prinde-mi sufletul cand cade in prapastia suferintei si nu-i mai da drumul, pentru ca fara tine el n-ar mai putea zbura spre cerul iubirii.”
“E asa ciudat ca avem atata vreme pentru ura, cand viata nu-i decat o picatura, intre acest moment si celalalt. Si nu-i neinteles de trist ca nu privim la cer mai des, ca nu culegem flori, ca nu zambim? Noi, care atat de repede murim…”
“Cand privesc luna de marmura, iti vad chipul, cand ascult murmurul unui paraias limpede, te aud pe tine, cand miros o zambila gingasa, iti simt parfumul, cand ating iarba matasoasa, iti mangai parul..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s