Five to go

Am dat 2 examene din sesiunea minunata, au mai ramas 5 si o dizertatie…

——————

Uite un link interesant pentru cei care vor sa devina cercetasi sau de ce nu Director Executiv la o astfel de organizatie prestigioasa si omniprezenta.

Depăşeşte-ţi limitele! Aventura vieţii tale poate începe acum!

Răspunde provocării: Fii cercetaş!

Împreună cu alţi 28 de milioane de cercetaşi ai ocazia să faci lumea mai bună, să încerci şi să înveţi lucruri noi, de la activităţi de aventură la ecologie, de la proiecte comunitare şi sociale la multe călătorii în lumea întreagă, la interacţiunea cu diferite culturi.

A fi cercetaş nu e exagerat de greu. Nu e exagerat de solicitant. Şi în mod cert nu e plicticos. E o chestiune de voinţă. Un resort interior, care să te facă să simţi că ai un cuvânt de spus, că trebuie să acţionezi şi să sfârşeşti prin a afla că împreună suntem puternici. Putem aduce schimbarea.

A avea încredere în tine şi în alţii. A te educa pentru a fi util tuturor. A învăţa pentru a putea ajuta. A face tot ce-ţi stă în putere. A nu te descuraja, a nu te da bătut. A crede. Cercetaşul este „loial, de încredere, săritor, prietenos, politicos, bun, ascultător, econom, vesel, curajos, pur, credincios”. Nu e un portret al tânărului ideal, e unul realizabil. Un cercetaş nu e un om perfect, e doar un om care… se străduieşte, alături de alţii, să lase lumea „puţin mai bună decât a găsit-o”. Un om care speră!

Să sperăm cu toţii şi… să fim cercetaşi!

Accepţi provocarea şi nu ştii ce să faci?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să intri pe secţiunea Centre Locale, să găseşti datele de contact ale filialei din localitatea ta şi să iei contact cu ei.

În funcţie de vârsta ta, vei fi chemat la o primă întâlnire cu cercetaşii din grupa ta de vârstă şi de aici aventura poate începe.

Mai multe detalii despre activităţile cercetaşilor puteţi citi în cadrul secţiunii Părinţi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s