Happy Valentines Day ?

Sa va urez Happy Valentines Day ? NU ! Am sa va spun in schimb sa va iubiti ca si cum ar fi Valentine’s Day si Dragobete la un loc in fiecare zi . Viata e scurta nu asteptati o sarbatoare comerciala, calendaristica, un miracol , o vacanta , un concediu, un weekend, un moment potrivit pentru a spune persoanei iubite, dragi, apropriate ce aveti pe suflet.
Traim in era Blogurilor al retelelor sociale care teoretic ar trebui sa ne aduca mai aproape, si ne aduc intr-o oarecare masura, lumea devine mai mica, aflam intr-o clipita ce s-a intamplat pe partea cealalta a globului doar accesand si citind un blog al unui australian sau chinez, atunci aflam ca toti intampinam aceleasi probleme indiferent de etnie religie sau culoare in dragoste si nu numai. Pe de alta parte retelele sociale ne aduc mai aproape de persoane necunoscute si ne indeparteaza de persoanele apropriate/cunoscute si de a interactiona cu ele in viata reala.
Comunicati cu persoana draga/iubita tot ce aveti pe suflet si incercati sa ajungeti la un consens incercati sa fiti sinceri si deschisi cu riscul de a pierde acea persoana de langa voi, daca acea persoana stie sa aprecieze un adevar chiar daca este dureros atunci puteti ajunge la un consens. Desigur aceasta sinceritate si deschidere trebuie sa fie reciproca altfel nu are rost, spune-ti ce aveti de gand sau ce nu aveti de gand. Cel mai dificil este atunci cand nu stiti exact ce vreti …atunci trebuie sa spuneti ca nu stiti..dar in nici un caz sa nu fie tacere . Fiti sinceri cu voi insiva. O relatie inseamna comunicare si comunicare inseamna o relatie chiar daca de Gaulle zice “Silence is the ultimate weapon of power” intr-o relatie nu se aplica…dar ca orice regula are si exceptii.. Tacerea intr-o relatie este perceputa de cele mai multe ori ca o indiferenta, sau o slabiciune nu stiu de ce. Cu toate astea sunt ideale relatiile in care cei doi se inteleg fara cuvinte, si nu trebuie sa aiba un schimb de replici ca sa se simta bine impreuna, doar faptul ca sunt impreuna…spune totul

Incercati sa traiti fiecare zi alaturi de persoana iubita ca si cum ar fi ultima, indiferent ca aveti examene, colocvii, prezentari, joburi si alte maruntisuri care intradevar va umplu timpul va creeaza stres si disconfort dar incercati sa le imbinati si sa va aranjati totul in asa fel incat sa aveti timpul necesar pentru orice, nu uitati ca v-ati asumat “responsabilitatea” de a fi cu cineva… O relatie e ca o floare daca uiti sa o uzi se va usca incet incet pana va muri..

Maxima Zilei : “Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”(Mark Twain)

Maxima Valentines Day : “Love has no reason, if it has it is not love” – Shakespeare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s