Revenim in forta

Cine? Eu si geamanul din mine. Cu un covarsitor numar de voturi si anume de 5 la 1 pentru a continua Bloguirea, m-am hotarat sa revin si sa continui.

Nici nu stiu cu ce sa incep , am citit zilele trecute pe yahoo ca se va desfiinta serviciul de Yahoo 360 si va fi inlocuit in scurt timp de ceva mai performant. Asadar ma gandesc sa mut blogul pe o pagina personala .

In rest inca mai primesc intepaturi de la ceea ce a fost , iar demagogia este in floare. Nu inteleg oamenii care una zic alta fac si alta gandesc. Poate ar trebui sa inteleg ca sunt geaman , dar nu o fac. Sinceritatea ar fi cheia succesului intr-o relatie, dar mare e nesimtirea cand cineva afirma ca nu a mintit niciodata, sa inteleg din asta ca nu este tocmai cheia succeslui si ca este doar o iluzie, si castiga cel care stie sa tina mai bine masca pe fata? De ce mintim ? Din sute de motive, mai mult sau mai putin nobile. Dar cea mai mare sinceritate este aceea de a admite cand ai gresit si cand ai mintit..dar uni se complac si sunt asa convingatori in minciuna de te fac sa crezi ca alba e neagra si se conving si pe ei acelasi lucru. Mie personal nu imi place sa mint, prefer sa tac , iar cand sunt nevoit sa o fac , o fac fiindca cred ca persoana respectiva nu ar fi capabila sa accepte adevarul sau nu ar fi capabila sa inteleaga sau pur si simplu pentru a evita o complicare inutila uneori….dar totul depinde de persoana cu care comunici daca este capabila sa discute orice problema deschis sau pur si simplu se socheaza in cel mai rau caz de adevar si nu se mai poate continua o discutie sau esti luat drept nebun/a etc. Desigur e valabila si reciproca . E foarte importanta comunicatia reciproca de impartasire a gandurilor , suna bombastic dar cred ca pana la urma la asta se resuma o relatie sanatoasa( deloc de neglijat si sex appealul and Stuff)

In afara de tzepe m-am mai saturat de fumatori. Toti au impresia ca daca nu ai fumat nu ai cum sa iti dai seama cat de greu e sa te lasi. Nu inteleg obsesia asta si nu cred ca am sa o inteleg vreodata, inteleg in schimb ca este mai mult un fel de socializare, dar de ce in fum si nu la un ceai/cafea/ciunga (guma de mestecat) etc. In afara de a interactiona cu celalalti si anume “ai un foc/Tzigare” nu vad diferenta in a iesi la un mestecat de guma, pentru a socializa. Cred ca as fi in stare sa fiu pe post de cobai pentru un grup de fumatori sa ma apuc de fumat si apoi sa ma las sa le arat ca nu tine decat de ei sa nu mai cumpere tzigari. De ce trebuie sa ne lovim de fumatori peste tot in lift pe scara etc ca sa nu mai vorbim de discoteca sau spatii inchise unde intri si iesi fumigena. Sper sa se adopte cat mai repede legislatia privind fumatul in spatiul public…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s