Imi este dor sa zbor

De ce tindem mereu sa avem ceva care nu mai putem avea , ce nu se mai poate? De ce avem ganduri bune la acea persoana cand nu ar trebui sa avem? De ce ne dam seama ca am pierdut ceva abia dupa ce nu mai exista? De ce trebuie sa il pierdem? De ce il consideram pierdut? De ce ne chinuie amintirile ? De ce ne batem joc de noi pana la urma ? De ce visam la cai verzi pe pereti ? Imi e dor , sa iubesc sa ma las dus de de ganduri inocente sa zbor cu gandul la vremuri mai bune sa iubesc si sa fiu iubit. Citeam de dimineata o maxima frumoasa pe peretele unui vagon de tren , si anume
“Ist eine ungluckliche Liebe nicht die gefuhlvollste und deshalb zarteste, feinste und schonste” Robert Walser ( Nu este dragostea nefericita cea mai plina de sentimente si de aceea cea mai pura faina si buna ? )

2 thoughts on “Imi este dor sa zbor

 1. De ce-urile sunt intrebari retorice? :p Dragostea,”cea mai pura faina din lume”…da!
  “de ce tinem sa avem ceva ce nu mai putem avea?” hmm…
  Paradoxal avem totul,depinde cum punem problema,nu cu “de ce?” Nu hotararile creaza oameni, oamenii creaza hotarari” -Charlie Jones.
  Deci,daca ceva nu este sa fie al tau in viata asta nu trebuie sa te chinuiesti sa il obtii caci nu va fi nici cand al tau, Dumnezeu stie foarte bine de ce anume ai nevoie si cu sigurata il vei avea sau le vei avea ( pe ele toate/lucrurile ),asta nu inseamna ca nu tr sa incerci.Vroiam sa iti spun ca fiecare lucru pe care il crezi a fi rau pt tine s-ar putea mai tarziu sa constati ca a fost foarte bine ca s-a intamplat asa. Orice in viata asta nu este o intamplare toate se intampla cum vrei tu ,trebuie sa vezi mereu partea buna a lucrului rau intamplat ,intotdeauna exista.
  Entuziasmeaza-te din orice, asa evouezi si atragi lucrurile pozitive asupra ta,intristeaza-te si continua cu “de ce -urile” si vei ramane in ele involuand.
  Da,ce era mai importat sa iti zic…aha ..iubeste fara sa ceri nimic in schimb,nici macar iubire,vei avea inzecit…
  PS: am sa scriu un blog mult mai detaliat despre toate astea…acolo iti voi explica mult mai bine …si te voi convinge ca viata este extraordinar de frumoasa,daca sti sa o privesti…MAREA IUBIRE APARE ATUNCI CAND AI MARE NEVOIE DE EA. Ce este al tau este numai al tau…:p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s