Update la Moartea lui Michael

Update! Acuzaţiile de pedofilie sunt false!

A trebuit să moară pentru a i se face dreptate!

După 16 ani de la prima acuzaţie de pedofilie cu care s-a confruntat, Michael nu a apucat să fie în viaţă când prima sa „victimă”, Jordan Chandler (un puşti de 13 ani pe vremea aceea), a recunoscut public faptul că a minţit atunci când l-a acuzat pe superstar de molestare:

„Îmi pare extrem de rău pentru ce am făcut. Regret că nu-i mai pot spune şi lui acest lucru, dar sper să mă ierte de acolo de unde e acum. Totul a fost un plan pus la cale de tatăl meu pentru a scăpa de sărăcie. Michael nu mi-a făcut niciodată vreun rău.”

Trist, dar adevărat! La 29 de ani, Jordan nu a mai suportat situaţia, iar adevărul a ieşit la iveală…

 

Update30 iunie, Ora: 11.30 Rezultatele autopsiei sunt FALSE!

Deşi tabloidul “The Sun” a avut tăria să publice “rezultatele” autopsiei lui Michael Jackson declarând că sunt cele reale, site-ul tmz.com ne dezvăluie că raportul a fost inventat şi complet fals, potrivit anchetatorilor din Los Angeles:

“Raportul care a fost publicat nu a plecat de la noi din birou. Nu ştim de unde au apărut acele informaţii, dar nu sunt deloc adevărate!”

Se presupune că rezultatele reale vor fi date publicităţii abia peste câteva săptămâni! Acum noi ce să mai înţelegem? Că tabloidul ”The Sun” ar publica orice pentru vânzări sau că anchetatorii vor să ascundă cauzele reale ale morţii lui Michael?

 

Update! 29 iunie, Ora: 16.30 Rezultatele autopsiei au fost făcute publice! Şi sunt de-a dreptul şocante!

Deşi trebuiau să fie făcute publice abia peste o lună, tabloidul britanic „The Sun” a reuşit să facă rost de rezultatele autopsiei lui Michael Jackson, care nu sunt tocmai bune!

Starul avea mai multe coaste rupte şi multe înţepături pe şolduri, coapse şi umeri provocate de medicii care au încercat să-l resusciteze!

Ba mai mult, au fost descoperite mai multe înţepături în zona inimii care s-au dovedit a fi rezultatul injecţiilor cu adrenalină.

Faţa lui era acoperită cu cicatrice (datorită operaţiilor estetice), pe picioare avea numeroase vânătăi, iar pe spate s-a descoperit o tăietură destul de adâncă, provocată de o căzătură recentă.

De asemenea, megastarul cântărea doar 50 de kilograme (avea în stomac doar câteva pastile parţial dizolvate) şi era în proces avansat de calviţie (îi cădea părul foarte tare)!

Evident, în urma publicării acestor rezultate se pun foarte multe semne de întrebare cu privire la moartea lui MJ, mai ales că (se presupune) manevrele de resuscitare pe care le-au folosit medicii nu au fost deloc conform standardelor.

Destul de şocant?

Sursa: libertatea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s